Anglisht - Partneri Shqiptar EAl900 - Fjalor folur elektronike

ECTACO Partner LUX | Anglisht - Partneri Shqiptar EAl900 - Fjalor folur elektronike

Kategoria: Duke folur fjalor dygjuhësh Expandable të përfshijë mbi 50 kombinime gjuhësore.
Palë gjuhësh: Anglisht <-> Shqiptare; Shqiptare <-> Anglisht.
Numri i fjalëve: 697,000.
Battery Type: Li-Polymer bateri e ringarkueshme (3.7V, 1700mAh).

Përkthimi i patejkalueshëm

Me një masiv 697.000 hyrje Anglisht <-> Shqiptare fjalori , një i lehtë për t'u përdorur 39 gjuhë përkthimin Pikturë Fjalori të plotë dhe një fjalor shpjegues anglisht, EAl 900 shquar i ri përmban gjithçka që ju nevojitet për përkthim të lartë dhe të komunikimit të saktë. Fjalorë Ekskluzive përdoruesi të lejojë që për të ruajtur listën tuaj të personalizuar të fjalëve të përdorura shpesh dhe një funksion kujton historinë perkthimet tuaja më të fundit për të siguruar qasje të menjëhershme për informacionin që ju duhet të kuptoni dhe të kuptohet.

Fjala Aftësitë i avancuar

Shpërndarja e prodhimit të përsosur shprehur të gjitha fjalët në regjistrin e saj të mëdha me zë të vërtetë prononcim të njeriut, EAl900 ofron një shans unik për të përmirësuar shqiptimin tuaj duke dëgjuar se si një Gjuha amtare thotë një fjalë apo fraza. Një listë e para-regjistruar fjalë ofron qasje në shënimet e folur fjalorit. më të avancuara anglisht Bota e moduleve të njohjes së shprehjes të ju lejojnë të flasin në pajisjen në gjuhën tuaj dhe për të marrë një çast, përkthim duart pa të cilat mund të fliten me zë të lartë në gjuhën objektiv.

Faqja e në libër bisedimesh

Një folur plotësisht funksionale, përkthimin në libër bisedimesh ju ofron të gjitha fjalët dhe frazat që ju duhet për të komunikuar në pothuajse çdo situatë. Ndarë në 15 zona të lehtë për të lundruar temë, ajo përfshin 14.000 frazat në mënyrë që nuk ka asgjë nuk do të jetë në gjendje për të thënë. Thjesht zgjidhni një kategori, shtypni butonin 'Thuaj "dhe përkthyesi flet fraza rrjedhshëm në gjuhën e zgjedhjes suaj.


www.luxectaco.com