Scaner C-Pen 20/ECTACO

Přístroj splní úlohu ručního skeneru. Díky jednoduché obsluze a také malým rozměrům, je velmi nápomocný v každodenní práci na úřadě, ve škole, v domácnosti ....C-Pen 20 skenuje nejen tištěný text, ale také bankovní čárové kódy.
Skenerom C-Pen 20 je možné jednoduchým způsobem zadávat do počítače text z knih, dokladů a článků. Díky tomu je práce s doklady ještě více lehčí. C-Pen 20 umožňuje rychlé a lehké zadávání tištěných dat do počítače, proto je též často využíván osobami, které si cení pohodlného šetření časem a taktéž se starají o pracovní komfort.
Svým vzhledem připomíná fix se zabudovaným USB kabelem. Skenování textu vykoná přesunutím zařízením přes tištěný text. Naskenovaný text se ukáže v počítači ve vybrané aplikaci, na místě, kde byl postaven kurzor myši.Je třeba zdůraznit rychlost načítání, která je 15 cm/s a taktéž rychlost vysílání dat. Kromě tištěného textu (také polského), C-Pen 20 čte písmena, jednorozměrné čárové kódy a také oficiální bankovní znaky: OCR-A, OCR-B i MICR (E13B). Zpracovává text o velikosti 5-22 bodů napsaný v 167 jazycích. Propojení s počitačem se uskutečnuje pomocí sériového kabelu, který je v základní sestavě. Hlavní charakteristikou skaneru C-Pen 20 jsou miniaturní rozměry (131x19x31 mm) a hmotnost pouhých 80 g včetne USB kabelu. Velikost skenovaneho pisma může být v rozmezi 5-22 tiskových bodů.

Comments

Popular posts from this blog

ECTACO Info | ECTACO® Partner® LUX Upgrade Instructions