Překladač off/on line textu ECTACO Partner Lux 2.


Společnost Ectaco Česká s.r.o. má pro Vás šťastnou zprávu, dne 26.10.2013 uvádíme na trh první překladač textů bez připojení k internetu. Je naprosto nezávislý na jakémkoliv připojení.

Překladač jednoduše zapnete a napíšete frázi, v českém jazyce a přeložíte do angličtiny nebo němčiny a oboustranně (opačně). Navíc překladač vyučuje angličtinu nebo němčinu, od abecedy až po složitou konverzaci. Překladač obsahuje více než 12 výukových programů. Jsou zpracovány profesionálními lektory angličtiny a němčiny. Překladač se tímto stává jedničkou na českém trhu, nemá konkurenci jak slovní zásobou, tak výukou. Jednoduše řečeno, lektor v kapse.





Proto je vhodný pro práci v zahraničí, výuku jazyka, cestování, do zaměstnání, kde je nutný cizí jazyk, překlady knih a veškeré komunikace v cizím jazyce.

Napište nám, který překladač obsahuje 650 000 slov s výslovností lektorem angličtiny, překladač psaného textů bez připojení k internetu, hlasový překladač textů online, nepravidelná slovesa, idiomy, 14 000 frází z výslovností lektorem, výuku od abecedy až po konverzaci s kontrolou výslovností, video lekce, obrázkový slovník, toefel, výkladový slovník angličtiny, lekce v MP3.
ECTACO Info
tel. 777333779

Comments