ECTACO Inc a Hanvon Technology Co spojují síly pro spuštění eBook Reader na vzdělávací trh


31.května, roku 2011 (Close-Up Media via COMTEX) - ECTACO Inc, společnost se zaměřením na výuku jazyků a výrobce jetBook eBook Reader, oznámila, že se spojila s Hanvon, globálním výrobce pro čtení elektronických knih a Technologie rozpoznávání symbolu poskytovatele pro vytvoření eBook Readeru, orientované na vzdělávání a zavedení do standardního využití pro třídy, učitele a studenty na celém světě.
Společnost řekla, že tyto dvě nové vzdělávací eBook Readery budou představeny na Expo v roce 2011 knih Ameriky v New Yorku.
Podle uvolnění, vzdělávací zařízení je jetBook K-12 pro americký trh představuje jeden z druhu interaktivní technologie na podporu studentů ve vybroušení jejich dovednosti ve všech předmětech. JetBook K-12 má specifické programy, které studenti potřebují, jako je Oxfordské anglické mluvící slovníky, Oxfordské anglicko-španělský (nebo jeden z brzy k dispozici 38 jazyku) slovníky, elektronicky SAt přípravný kurz s nekonečnými lekce, kurzy Rychlosti čtení na pomoc studentům v učení číst rychleji, Angličtina, Španělština (nebo jeden z 12 dostupných jazykových párů) Text Překlad systém, které muže přeložit libovolný text v plném rozsahu, angličtina, španělština a dalších kurzy gramatiky, Interaktivní foneticky Language Teacher program, pro výuku prakticky jakéhokoliv jazyku, krok za krokem, Jazykové křížovky, grafy, vědecké a účetnictví Kalkulačky, matematika, fyzika, chemie, biologie, vědy o Zemi a příručky, interaktivní kurz dějin USA a fakta, interaktivní periodická tabulka prvků, Audioknihy Player a mnohem více.
Společnost poznamenala, že druhý vzdělávací eBook Reader, jmenován jetBook barevný, bude realizován ve školách Spojených státu, Číně a východní Evropě pro školní rok 2011-2012. On bude mít nejnovější 9,8 palcový barevný E-Ink displej s rozhraním zaměřený na studenty a učitele. Ten bude zahrnovat většinu programů z jetBook K-12 s doplňujícími složky na základě jednotlivých regionu vzdělávacích systém.
„Schopnost pro studenty, aby mít celou informace pro školu na jednom lehkém přenosném nosiče je něco, o čem každý z nás sníl“, říká David Lubinitsky, generální ředitel ECTACO, „Spojené státy, Čína a země východní Evropy budou první, které budou moci provést tento zkušební projekt. Naše partnerství s Hanvon učinilo skvělý nápad do reality a brzy uvidíme, jak to přijde k uskutečnění v nadcházejících letech“. ECTACO Inc má zkušenosti v rozpracování elektronických slovníků, řeč do řeči překladatelů a jazykové učební pomůcky pro spotřebitelský trh, stejně jako pro armádu a další vládní agentury ve Spojených státech.
Hanvon Technology Co je vysoce technologický podnik, které se zaměřuje na vývoj a výrobu inteligentních výrobků, technologií a služeb v oblasti vzájemného ovlivňování člověk-počítač.

Press release ECTACO Inc. (CZ)
ceska@ectaco.com
t.777333779

Comments