Anobic - cesky vícejazyčné kapesní překladače

Prekladac Anobic
Elektronický překladač ANOBIC TT/ECTACO jsou bezesporu velice užitečnými pomocníky jak na cestách do zahraničí, tak také při studiu cizích jazyků. Jednotlivé překladové slovníky, které jsou k dostání na trhu, se liší zejména v počtu překládaných jazyků a ve velikosti slovní zásoby - počtu uložených slov a frází. Jazykové nástroje v tomto přístroji jsou velmi obsáhlé a využijí je jak úplní začátečníci, tak pokročilí uživatelé jazyků. Jazyk se zde můžete učit od úplného základu, ale můžete také zdokonalovat a procvičovat již nabyté znalosti.

Proč tedy nemít kompletní jazykovou příručku stále při ruce a neudělat z učení jazyků nedílnou součást Vašeho každodenního života?

Můžete toho lehce docílit pomocí našeho revolučního překladače ANOBIC TT/ECTACO  který je nabitý aplikacemi určenými k učení jazyků. Všechny tyto aplikace fungují i v offlinové a onlinové verzi, nemusíte se tudíž bát, že po ztrátě připojení k internetu ztratíte také svou jazykovou oporu. Internetové připojení můžete libovolně zapínat a vypínat a můžete ho dokonce opatřit heslem. 

Překladač ANOBIC TT má mimo této přidané hodnoty také všechny klasické funkce. Patří mezi ně například:

  • Galerie, Fotoaparát, mapy, nastavení
  • Adresář kontaktů, e-mail, poznámky, diktafon
  • Hudba, videa, hry, e-knihy
  • Kalkulačka, kalendář, hodiny, Google Play

Plocha.
Displej je dotykový a plocha funguje jako u klasických androidových zařízení: jednotlivými ikonami můžete libovolně hýbat, z domovské obrazovky je mazat, přesouvat, nebo přidávat nové podle svých vlastních preferencí.

Offlinové hlasové překládání.
V tomto programu můžete nahrát řeč v cizím jazyce a nahraná fráze Vám bude přeložena do cílového jazyka. Tato funkce nabízí 10 jazyků, ze kterých okáže překládat (angličtina, němčina, francouzština, španělština, portugalština, ruština,čínština, japonština, korejština) a 20 jazyků, do kterých se překládá (angličtina, němčina, francouzština, španělština, portugalština, ruština, čínština, japonština, korejština, polština, čeština, slovenština, maďarština, rumunština, bulharština, řečtina, turečtina, hebrejština, arabština)....
 

Comments

Popular posts from this blog

ECTACO Info | ECTACO® Partner® LUX Upgrade Instructions