ECTACO.CZ | Engleză <-> Română Talking Dicţionarul electronic Partner ERm900 GrandTraducere de neegalat.

Cu un masiv 538.000 intrare Engleză <-> Română Traducere poliglot, un uşor de utilizat 39 limba traducerea Imagine Dictionar, şi complete dicţionarul englez explicative, Grand remarcabil ERm900 nou conţine tot ce aveţi nevoie pentru traducere superioare şi comunicare exacte. Dicţionare Exclusiv utilizator vă permit să stocaţi propria listă de cuvinte personalizate utilizate frecvent şi o funcţie de istoricul aminteste traduceri cele mai recente pentru a asigura accesul instantaneu la informaţiile de care aveţi nevoie pentru a înţelege şi de a fi înţeles.


Scanare şi Citeşte Traduceri.

Utilizarea incluse Ectaco/C-pen Handheld Scanner poti sa iei orice text oriunde v-aţi-l găsiţi. Pur şi simplu scana textul pe care doriţi de la orice suprafaţă de hârtie - o carte, ziare, prescripţiile medicului sau un poster pe perete şi veţi vedea textul scanat pe ecran. Veţi putea apoi să încărcaţi-l pe traducator ECTACO în scopul de a obţine o traducere instantanee de cuvinte individuale. În plus, cu ajutorul incluse mini-USB la un adaptor USB şi software ECTACO (vândute separat), puteţi utiliza Ectaco/C-Pen de a importa date imagine pentru desktop sau laptop, de asemenea.

Capabilităţi avansate de vorbire.

Livrarea de ieşire fără cusur şi-a exprimat din toate cuvintele din baza sa de date enorme cu True pronunţie umane voce, Grand ERm900 oferă o şansă unică de a îmbunătăţi pronunţie dvs. de audiere modul în care un vorbitor nativ, spune un cuvant sau o expresie. O lista de cuvinte de pre-înregistrate oferă acces la intrările dicţionarului vorbit. Engleză din lume cele mai avansate şi module de Recunoaştere vorbire români vă permit să vorbească în dispozitiv în limba dumneavoastră şi să obţină o clipă, traducere hands-free care pot fi vorbit cu voce tare în limba ţintă.
Demn de încredere audio dicţionar de expresii.

O vorbesc pe deplin funcţională, traducerea audio dicţionar de expresii vă oferă cu toate cuvintele şi frazele care aveţi nevoie pentru a comunica în aproape orice situaţie. Împărţit în 15 domenii usor de navigat subiect, acesta include 14000 fraze, astfel încât nu există nimic nu veţi fi în măsură să spun. Pur şi simplu selectaţi o categorie, apăsaţi butonul "Say" şi fraza traducator vorbeşte fluent în limba aleasă de dumneavoastră.

Succes Language Study.

Una dintre cele mai eficiente metode proiectat vreodata pentru studiul limbilor, se foloseşte True avansate de voce şi module de Recunoaştere vorbire şi pas-cu-pas lecţii pentru a vă ghida confortabil de la incepator la avansat difuzor. Cu un set complet de jocuri plăcută şi examene, să vă îmbunătăţiţi abilităţile lingvistice natural şi intuitiv. În plus, cu privire la utilitatea unic Word-de-zi, un ecran Memorează apare atunci când o cerere de plecare pentru a vă arăta un cuvânt util sau o frază, o traducere şi o imagine corespunzătoare. Este un mod excelent de a îmbunătăţi vocabularul şi stăpânească o limbă străină!

Studiu de limbi în timpul conducerii.

Includerea unic U-Aflaţi ™ maşini tutor vă permite să studiu hands-free şi ochii fără să facă uz de fiecare moment liber pentru a îmbunătăţi abilităţile lingvistice. Această aplicaţie unică permite învăţarea limbii în timp ce vă aflaţi într-o maşină, care este o modalitate foarte bună de a bate criza de timp. Mobile sistem Infotainment vă va ajuta să vă mări vocabular rapid şi eficient. Tot ce ai nevoie este de a lansa aplicaţia urmând instrucţiunile de anunţate şi va fi capabil să memoreze noi cuvinte şi fraze în cel mai scurt timp, la toate.

Încărcate cu Extra.

Grand ERm900 oferă cele mai căutate după-figuranti pentru a face orice calatorie ia mai plăcut. JetBook Reader inclus vă permite să citiţi şi să traducă dumneavoastră preferat de e-cărţi. Un îndemână Voice Recorder vă permite să înregistreze conversaţiile şi note audio şi-a construit în video Player acceptă. Avi,. WMA,. Wav,. OGG, jpg si.. Png audio, video şi formate de imagine, astfel încât să pot avea acces la mass-media preferate imagini oricând, oriunde. Grand ERm900 include, de asemenea, un radio FM pentru a ajuta la tine la curent cu ultimele noutăţi în timp ce un calendar, o lume timp ceas, metrice de conversie, precum şi o menţine Calculator ati organizat pentru a economisi timp si bani.

Suport complet.

Uşor de navigat şi surprinzător de receptivă, Windows CE personalizabil şi intuitivă interfaţă alimentat oferă acces instantaneu la informaţiile de care aveţi nevoie rapid, usor si dependably. Un Smart Virtual Keyboard cu interfata audio şi aspect pentru ambele limbi complet încorporat în sprijinul care face diferite ERm900 Grand din toate restul.

Caracteristici:
 • 3.5 "ecran LCD color.
 • 538000 de intrare Engleză <-> Română bilingvă traducerea Dicţionar.
 • 70.000 explicaţii engleză cu Princeton WordNet Dicţionar limba engleză.
 • Dicţionar unice utilizatorului vă permite să creaţi liste personalizate de cuvânt.
 • Advanced English Recunoaştere vorbire.
 • "True Voice" pronunţie umane ale tuturor cuvinte în limba engleză şi fraze.
 • Pre-înregistrate lista de cuvinte oferă acces la intrările vorbit dicţionar.
 • 39 Imagine vorbesc limba Dicţionar cu pronunţia pentru toate cuvintele.
 • 14000 de intrare audio dicţionar de expresii pentru situaţii întâlnite frecvent.
 • Imbatabil Word-de-zi-vocabular constructor.
 • Verificarea ortografică, istorie şi opţiuni de blocare slang.
 • Smart Virtual Keyboard cu interfaţă audio.
 • Vector Ultima ™ vraja-şi verificatorul English Morphofinder ™ pentru a vă ajuta să găsiţi cuvintele care aveţi nevoie
 • Interfaţă personalizabile cu suport pentru scaner handheld C-Pen/Ectaco.
 • Gramatică engleză, Verbe Neregulate, Proverbe, şi SAT 200/5000 constructori vocabular.
 • Lingvistice cuvinte încrucişate, buzunare, Normal-It-dreapta, cartonaşe, jocuri Spânzurătoarea şi de o traducere de testare.
 • Personalizabil traducerea jetBook Reader cu FB2, TXT şi dosar suport pentru XML.
 • Video Player cu avi,.. WMA,. Wav,. OGG,. Jpg, şi. PNG. de sprijin; Voice Recorder, Radio FM.
 • Suport card SDHC de pana la 32GB.

Toate modelele includ 900 Grand: C-Pen, GPSR, 4GB carte de limba cu GPS-ului din SUA, suport auto, adaptor de alimentare auto, Dual cablu USB pentru C-Pen, casti cu microfon, Bonus CD, adaptor, baterie reîncărcabilă şi husă.

ECTACO Company


 

Popular Posts