Android OS: Ruční skener ECTACO/C-Pen 3.5


Nejnovější ruční skener textu společností C-Pen 3.5 USB/Bluetooth umožní rychle převést text z jakékoliv papírového nosiči do jakékoliv otevřené aplikace Vašeho počítače. Pak můžete využít tento přenesený text pro překlad či korekci, přetváření textu na řeč nebo kopírování.
Bez ohledu na místo, v kanceláři, doma, v knihovně, nebo na cestách, bezdrátová konstrukce C-Pen 3.5 USB/Bluetooth poskytuje maximální flexibilitu při používání. Ale to všechno donedávna patřilo k stacionárním nebo přenosným počítačům s operačním systémem Windows nebo Mac.
Aktuální společné zpracování společností ECTACO a C-Technologies AB umožnili spojit ruční skenery C-Pen s elektronickými slovníky ECTACO (modely česko-anglicky (česko-německy) elektronické slovníky, Partner P-900 a speciální turisticky model elektronického komunikátoru iTravl NTL-2, česko-anglická a česko-německá verzi přístroje). Všichni tito modely elektronických slovníků jsou k dispozici na stránkách www.cz-slovnik.cz.
Ale jedním z posledních společných zpracování těchto společností, byl program připojení skeneru C-Pen 3.5 USB/Bluetooth do zařízení se systémem Android. Program pracuje se smartphony, stejně jako s počítači, jako jsou Tablet PC a při skenování podporuje více než 60 různých jazyku. Zde si můžete stáhnout tento program. Se skenery C-Pen 3.5 USB/Bluetooth a jejich technickými specifikace je možné seznámit se na stránkách oficiálního distributora ECTACO v České republice www.cpen.cz .
ECTACO Ads: e-mail: ceska@ectaco.com; tel. 777333779

Comments

Popular posts from this blog

ECTACO Info | ECTACO® Partner® LUX Upgrade Instructions