Ruční skener Ectaco/C-pen 3.5


Přístroj splní úlohu ručního skeneru. Díky jednoduché obsluze a také malým rozměrům, je velmi nápomocný v každodenní práci na úřadě, ve škole, v domácnosti ....ECTACO/C-Pen 3,5 skenuje nejen tištěný text, ale také bankovní čárové kódy. Nový Bluetooth podporován OCR bude přenášet text, přímo do vašeho počítače. Rychlost skenování byla zvýšena, takže můžete skenovát tak rychle jak budete číst. Rozpoznávání bude prakticky okamžité. Nový Bluetooth design umožňuje skenování až 30 metrů od vašeho počítače nebo mobilního zařízení.

Pro školáky:

Studenti, učitelé, profesoři mohou používat pero skener k přípravě zkouškových dokumentů, skenování učebnic pro sestavení zpráv, stejně jako vkládaní základních údajů do MS Word v PC nebo notebooku, také údaje lze synchronizovat s PDA.

pro firmy:

Sekretářky, manažeři, prodejce a investující řadiče mohou používat pero skener pro skenování dat do MS Project, MS PowerPoint a MS Access.

Také mohou využít pero skener pro skenování vizitek do Outlook a synchronizovat to s PDA nebo mobilním telefonem.

pro finance:

Účetní, manažeři, bankovní úředníci mohou používat pero skener pro skenování zůstatku, a postavy čísla do MS Excel, Corel Quattro, Lotus 123 a MS Money.

Také mohou využít pero skener pro skenování vizitek do Outlook a synchronizovat to s PDA nebo mobilním telefonem.

pro státní zaměstnance:

Státní zaměstnanci mohou používat pero skener pro vkládaní (vstup) údajů, čísla sociálního pojištění a jakékoliv tištěné informací do digitální podoby.

pro lékařé:

Administrátoři, lékaři a zdravotní sestry mohou používat pero skener pro skenování diagramy pacienta a předpisu, stejně jako pro kontrolu v Corel Office Professional lékařského vydání.

pro policisty:

Policisté mohou využít pero scanner pro zavedení cenných dat, jako jsou licence a identifikační čísla, poznávací značky, jména a adresy, do jejich vozidel nebo netebooků nebo synchronizaci s PDA.

pro profesionály:

Architekti, právníci, projektanti a konzultanti mohou skenovat obrázky, verdikty a vstupní data v Corel WordPerfect legal edition, Quicken Business Law Partner a kontrolováni dat v běhu v notebooků a synchronizovat do PDA.

Také mohou využít pero skener pro skenování vizitek do Outlook a synchronizovat to s PDA nebo mobilním telefonem pro kontakt.

Comments

Popular posts from this blog

ECTACO Info | ECTACO® Partner® LUX Upgrade Instructions